Babysong og småbarnstreff

Babysong og småbarnstreff hausten 2018

Velkommen til babysong og småbarnstreff i Etne kyrkje!

Her kan du møte andre med barn 0-1 ca 1 år.

Me har opne dører til kyrkjetorget kl 11-14 desse torsdagane, der babysongen startar inne i kyrkja kl 12.00:

Ta med niste. Me har frukt, kaffi og te.

Denne hausten går kyrkjelydspedagog Randi Matre i redusert stilling, så organist Solveig Sørheim ynskjer dykk velkommen på babysong i haust!

Artikkel frå Kyrkjeposten oktober 2017:

"Eg var med på babysong 2016/ -17. Babyar lærer gjennom song. Foreldre og barn blir betre knytt saman, difor er babysong ein fin aktivitet for dei som er heime med barn under 1 år.

Når ein kjem på babysong, sit alle foreldra i ein sirkel på golvet saman med babyane sine. Det vart sunge songar til den enkelte babyen, og songar der me song til vår eigen unge."

Babyen elskar at far og mor syng til den, og bryr seg ikkje om kva songstemme me har. I kyrkja er det stor takhøgde, - du kjem dei gongene det passar for deg, og så er det OK å komma 15 minutt for seint. På babysong trefte me andre foreldre i same situasjon, som me kunne dela erfaringar med.

Alle er velkomne!"

(Astrid Harboe/ Etne sokneråd)